Untitled photo

FÖRETAGSPORTRÄTT

Behöver ert företag nya porträttbilder till hemsidan, visitkort mm? Har ni problem att komma ifrån arbetet för fotografering? Inga problem, jag har portabel studio som jag riggar upp på plats hos kund.


VERKSAMHETSFOTO

Hur och var bedrivs er typ av verksamhet? Vad är det som gör er verksamhet så speciell? Hur har ni tänkt er att visa upp er för era kunder? Har ni speciella lokaler eller platser där er verksamhet äger rum? Hör gärna av er med era ideér och funderingar så får vi prata ihop oss hur just mina tjänster kan förmedla er verksamhet på bästa sätt.PRODUKT

Jag fotograferar alla typer av produkter, stora som små. Fotograferingen sker antingen i produkttält, fullstor studio eller i dess naturliga miljö.


HUS/LÄGENHETSFOTO

När jag fotograferar hus/lägenhet försöker jag använda mig av så mycket naturligt och befintligt ljus som möjligt. Allt för att få ett så naturligt intryck som möjligt. Givetvis har jag tillgång till externa ljuskällor om det skulle behövas i svåra ljussituationer. Har även ett maststativ så jag kan ta bilder upp till 7 m ovanför marken.


FÖRETAGSKUNDER


Zalong Nivå Norrköping

Lefflers Ljud & Bildupplevelser AB Norrköping/Linköping

Ingelas För Körkort Linköping

Midnight Express Linköping

A-hus

Zone Systems

Restaurang Safari Kolmårdens Djurpark

Stångebro Gatukök Linköping

Manpower Hälsopartner Norrköping/Linköping


Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In